Verhuisservice

Slider

Een verhuizing brengt altijd veel werk en stress met zich mee. Met de hulp van keurmerkverhuizer.nl bent u verzekerd van een makkelijke verhuizing doordat wij al het werk uit handen nemen. U hoeft zich nergens zorgen over te maken want bij ons bent u verzekerd van een betrouwbare partner tijdens het verhuizen.

”Een volledig afgedekte verzekering tijdens het verhuizen en tijdens het transport, wel zo fijn” 

Tijdens de verhuizing is uw inboedel volledig verzekerd, zowel tijdens het verplaatsen als tijdens het transport. Tevens zijn al onze verhuizers verzekerd tegen eventuele schade die ontstaat tijdens het verhuizen.

Waar nodig, wordt uw inboedel ingepakt met folie en/of speciale verhuisdekens. Voor het transport wordt uw inboedel goed vastgezet met behulp van spanbanden. Onze verhuizers hebben inmiddels jarenlange ervaring in het vertillen en transporteren van uw inboedel.

”We plaatsen de meubels op de juiste plek in uw nieuwe woning en de verhuisdozen zetten we in de juiste kamers”

We verzorgen niet alleen een schadeloos transport van uw inboedel naar uw nieuwe woning, we zorgen ook dat alle meubels direct op de juiste plek geplaatst worden op aanwijzen van uw wensen. We zetten tevens de verhuisdozen in de juiste kamers.


Verhuisbedrijf Keurmerkverhuizer.nl