Slider

Over ons

Keurmerkverhuizer.nl is een low-budget verhuisservice met een betrouwbaarheid die u van een verhuisbedrijf mag verwachten. Verhuizen brengt veel zorgen met zich mee, en daarom nemen wij het verhuizen zelf volledig uit uw handen. Uw eigendom wordt met respect behandeld en vervoerd. De nodige inpakmaterialen worden gebruikt ter bescherming van uw meubels.

Voordelig 
Keurmerkverhuizer.nl is de voordeligste verhuizer van Rotterdam en omstreken. Onze lage prijzen worden gerealiseerd door goed plannen, efficient werken en het juiste personeel. Klik hier voor het berekenen van een prijsindicatie.

Betrouwbaar
Betrouwbaarheid staat bovenaan als u ons inschakelt als verhuizer. Onze betrouwbaarheid garanderen wij door onze volgende principes;
– Best beoordeelde verhuisbedrijf van Rotterdam en omstreken
Keurmerkverhuizer.nl staat trots boven aan de pagina van Sirelo als best gewaardeerde verhuisbedrijf Rotterdam met een gemiddelde score van een 9.6! We hebben hierom het kwaliteitscertificaat van Sirelo ontvangen. Tevens staan wij als best gewaardeerde verhuisbedrijf Rotterdam op GooglePlus. De positieve feedback die we van onze klanten ontvangen is voor ons het teken dat we onze principes op de juiste manier toepassen. 
– De prijs van de offerte is de prijs die u betaald 
Blijkt het werkt achteraf meer dan vooraf gecalculeerd? Maakt u zich geen zorgen, de prijs van de offerte is de prijs die u betaalt en niet meer.
– Volledig verzekerd tijdens de verhuizing 
Tijdens het verhuizen zijn wij standaard gedekt met een goederentransportverzekering en een algemene aansprakelijkheidsverzekering.

”Standaard zijn wij gedekt met een goederentransportverzekering en een aansprakelijkheids-verzekering.”

Persoonlijk en klantgericht 
Wij geloven in een persoonlijke klantbenadering. We doen graag iets extra’s voor u zoals het afvoeren van meubels die u niet meer wilt of het afsluiten van uw wasmachine. Wij maken uw verhuiservaring met ons persoonlijk en vertrouwd, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

”Als u met ons in zee gaat hoeft u zicht geen zorgen te maken over  uw verhuizing, wij nemen alles uit uw handen.”


Verhuisbedrijf Keurmerkverhuizer.nl