Seniorenverhuizing

Wanneer uw leeftijd toeneemt is het vaak tijd om kleiner te wonen. Veel ouderen kiezen en daarom voor om hun grotere woning in te ruilen voor een gelijkvloerse seniorenwoning.

Een seniorenverhuizing in Rotterdam is in veel opzichten gelijk aan een normale verhuizing. Als verhuisbedrijf in Rotterdam en omgeving zijn er een aantal dingen waar wij rekening mee houden. Een seniorenverhuizing doen wij wekelijks waardoor wij ons inmiddels gespecialiseerd hebben in deze dienst. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Lees dan verder over seniorenverhuizingen of vraag direct een prijsopgave aan op onze offerte pagina.

  • Seniorenverhuizing doen wij vaak al binnen een dag
  • Professionele en zorgvuldige verhuizing, zonder schade aan uw inboedel
  • Veel ervaring met het verhuizen van senioren

Wat gebeurt er met uw inboedel van uw vorige woning?

Wanneer u kleiner gaat wonen is de kans aanwezig dat u niet al uw spullen kunt meenemen. Er is immers geen ruimte voor. Kies daarom zorgvuldig welke spullen u wel of juist niet meeneemt naar uw nieuwe woning. Begin hier op tijd mee zodat u genoeg tijd heeft om hier rustig over na te denken. Senioren nemen namelijk vaak te veel mee naar hun nieuwe woning of ze moeten dezelfde dag nog de beslissing maken wat ze wel of juist niet meenemen naar waardoor ze spijt krijgen van de gemaakte keuze.

Tijdelijke opslag nodig voor uw inboedel?

Veel senioren kiezen er voor om de inboedel die niet mee gaat naar de seniorenwoning te verdelen onder de kinderen. Uw inboedel heeft emotionele waarde en dat willen uw kinderen maar al te graag overnemen. Het kan ook zo zijn dat u spullen weggooit of weggeeft aan de kringloopwinkel. Wanneer uw inboedel nog geen bestemming heeft, kunnen wij er voor zorgen dat het tijdelijk wordt opgeslagen.

Een seniorenverhuizing zonder zorgen

Veel oudere ervaren een seniorenverhuizing als een stressvolle periode. Raken de spullen niet beschadigd en hoe bevalt de nieuwe woning waar u in gaat wonen? Wij kunnen u verzekeren dat wij extra voorzichtig met uw spullen om zullen gaan zodat schade wordt voorkomen. U kunt zelf ook meehelpen met de verhuizing door bijvoorbeeld de spullen in te pakken. Zo weet u zeker dat de spullen veilig zijn ingepakt. Mocht u hier hulp bij nodig hebben dan kunt u er ook voor kiezen om de verhuizing helemaal uit handen te geven.

Een seniorenverhuizing, wat kost het?

Op zoek naar een seniorenverhuizing in Rotterdam en omgeving en wilt u graag de kosten weten? Omdat de kosten van vele factoren afhankelijk zijn hanteren wij geen standaard prijzen. Wat is de afstand van uw oude woning naar uw nieuwe woning? Op welke verdieping gaat u woning? Al deze factoren zijn afhankelijk van de kosten van een seniorenverhuizing.

Bent u benieuwd wat Keurmerkverhuizers voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij sturen dezelfde dag nog een offerte op maat. Mocht u andere vragen hebben dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

 


Seniorenverhuizing Rotterdam