Bedrijfsverhuizing

Bij een bedrijfsverhuizing komt veel meer kijken dan een particuliere verhuizing. Er is geen tijd te verliezen zodat uw bedrijf of organisatie zo snel mogelijk weer aan het werk kan. We raden dus ook aan om de verhuizing niet zelf te doen maar om deze uit handen te geven aan een gerenommeerd bedrijf met veel ervaring. Een bedrijfsverhuizing kan veel problemen met zich mee brengen. Er zijn veel verschillende objecten die verhuisd moeten worden en dit moet zo snel mogelijk gebeuren. Wij hebben ervaring in het verhuizen van hele kantoren inclusief apparatuur, kasten en werkplekken. Door gebruik te maken van professionele materialen in combinatie met onze ervaring kunnen we uw verhuizing volledig van A-Z verzorgen. Wij helpen uw organisatie met een vlotte en professionele verhuizing.

Offerte aanvragen

Het plannen van een bedrijfsverhuizing

Een goede planning bij een bedrijfsverhuizing is essentieel om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Voordat we beginnen met de verhuizing, komen we eerst langs om alles te inventariseren zodat we een goede planning kunnen maken. Indien er meerdere afdelingen verhuisd moeten worden, raden wij aan om elke afdeling afzonderlijk van elkaar te verhuizen om zo de overlast zo veel mogelijk te beperken. Voordat u begint met de verhuizing, is het verstandig uw klanten en in te lichten zodat ook zij op de hoogte zijn van uw verhuizing. Indien u meer informatie wilt over de planning van een verhuizing, bekijk dan onze checklist verhuizen.

Waarom kiezen voor Keurmerkverhuizer?

  • Wij hanteren een vast tarief; geen naheffing of verborgen kosten. Ga snel naar onze tarieven voor een prijsindicatie
  • Lage tarieven; wij leveren u een verhuizing op maat voor een zeer scherp tarief
  • Verzekerd; uw gehele inventarisatie is verzekerd tegen eventuele schades of ongevallen
  • Uitstekende service; op Sirelo zijn wij het best beoordeelde verhuisbedrijf van Rotterdam en de omgeving

Vraag een offerte aan

Om een juiste offerte voor uw bedrijfsverhuizing op te kunnen stellen, komen we graag bij u langs op kantoor of uw pand om alles met elkaar door te nemen. Aan de hand daarvan kunnen we een passende en scherpe offerte opstellen. Neem nu snel contact met ons op.