Een verhuizing voorbereiden

Een verhuizing voorbereiden

Een verhuizing voorbereiden

Gaat u verhuizen?

Als u gaat verhuizen moet er altijd een hele hoop gebeuren. Er komt altijd meer bij kijken dan je op het begin denkt. Een verhuizing dient goed voorbereid te worden, zodat het soepel verloopt en u niets vergeet. Een verhuizing voorbereiden lijkt misschien een hoop werk omdat u niet weet waar u moet beginnen. Geen probleem, wij helpen u een handje! Als u wilt weten hoe u een verhuizing moet voorbereiden, lees dan verder!

Verhuizing voorbereiden

Alles op de verhuisdag zelf regelen is niet te doen en levert een hoop stress op, de avond er voor beginnen is ook niet voldoende. Het is belangrijk dat u de verhuizing goed plant. Allereerst is het belangrijk om te kijken wat er allemaal mee moet, en wat erachter kan blijven. Zo hebben mensen vaak heel veel spullen in huis staan dat ze eigenlijk niet meer gebruiken. Het is slim om dit eerst goed uit te zoeken. Mocht u naar een kleiner huis verhuizen dan is het vaak zelfs nodig om afscheid te nemen van bepaalde spullen. Om het wat overzichtelijker te maken hebben we hieronder verschillende stappen uitgewerkt om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken.

1. Uw inboedel sorteren

U begint dus met alles te sorteren. Kijk goed wat u absoluut niet kunt missen. Dat is natuurlijk het belangrijkste. Daarna kunt u kijken wat er absoluut niet mee hoeft. Dit zijn vaak dingen die al jaren in of op de kast staan, op zolder of in de schuur staan. Deze spullen worden vaak bewaard maar niet gebruikt. Probeer uw inboedel goed te sorteren, dit scheelt al een hele hoop bij de verhuizing.

2. Een goede planning maken

Vervolgens is het belangrijk om een goede planning te maken. Zowel voor het inpakken, het verhuizen zelf en het uitpakken. Zo kunnen sommige spullen al ver voor het verhuizen ingepakt worden, omdat u deze niet dagelijks gebruikt. Andere spullen zullen wel een dag van tevoren pas ingepakt kunnen worden, omdat u deze nog nodig heeft tot de dag dat u daadwerkelijk verhuist. Denk dan bijvoorbeeld aan een koffieapparaat.

Het is natuurlijk belangrijk om eerst verhuisdozen en andere toebehoren aan te schaffen. Deze kunt u bij Keurmerkverhuizer gemakkelijk bestellen in onze online verhuiswinkel.

Om het uitpakken zo makkelijk mogelijk te maken is het handig om de dozen te nummeren. Zo weet u bij het uitpakken wat er in welke doos zit. En hoeft u niet te gaan zoeken als u snel iets nodig heeft. Ook is het makkelijk om de dozen te sorteren op kamer. Dus als voorbeeld: doos 1(a,b,c) bevat alles voor de keuken, doos 2 bevat alles voor de woonkamer en doos 3 bevat alles voor de slaapkamer. Zo kunt u bij het uitpakken de dozen direct op de juiste plaats zetten en scheelt het een hoop tijd en werk.

3. Keurmerkverhuizer inhuren

Keurmerkverhuizer.nl is de ideale partner voor als u op zoek bent naar een voordelig, flexibel en snel verhuisbedrijf. Wij zijn een verhuisservice- en verhuisbedrijf in Rotterdam. Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar om u te helpen met de gewenste verhuizing of ontruiming. Daarnaast bieden we transport van inboedel aan op maat. Sinds 2013 hebben wij veel klanten bediend met leveringen, verhuizingen, ontruimingen en andere verhuis gerelateerde services.

Waarom keurmerkverhuizer?
• Scherpe offerte binnen 1 uur
• Goedkoopste van Rotterdam
• Deskundig en vakbekwaam personeel
• Volledig verzekerd
• Vast tarief voor uw verhuizing

Heeft u aanvullende vragen of wilt u graag een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen? Dat kan zowel telefonisch op 010 – 751 1414 of online via het online contactformulier.

Related Posts