Verhuizen tijdens corona

Verhuizen tijdens corona

Verhuizen tijdens corona

Anno 2021 heeft corona de wereld nog steeds in zijn greep. Wereldwijd zijn er verschillende lockdowns actief, die het leven op variërende manieren lastiger maken. Zo is het bijvoorbeeld lang niet overal meer normaal om even naar een kledingwinkel te kunnen of om op een terrasje te zitten. Het zorgt ervoor dat we ons als mensheid tijdelijk moeten aanpassen.

Hetzelfde geldt voor verhuizen.

Waar op letten bij verhuizen tijdens corona?

Verhuizen tijdens corona vraagt om een creatieve aanpak. Het laatste wat je namelijk wilt, is dat je het jezelf onnodig moeilijk maakt. Als expert op het gebied van verhuizen, hebben we ons dan ook specifiek aangepast aan de veranderde omstandigheden. Dit betekent onder andere dat we extra letten op:

  • Op afstand blijven: Het houden van afstand is intussen helemaal onderdeel van de samenleving geworden. Het is nodig om ervoor te zorgen dat niemand onnodig ziek wordt. Vandaar dat we hier ook op letten tijdens het verhuizen zelf. We zorgen ervoor dat er op alle mogelijke momenten zoveel mogelijk afstand wordt gehouden. Zo hou je geen vervelende dingen over aan de verhuizing als geheel. In plaats daarvan verloopt alles perfect naar wens. Precies wat vanaf het begin altijd onze insteek is.
  • Schone handen: Verder spelen ook schone handen een grote rol in een goede verhuizing. Wanneer vreemden gedwongen aan jouw spullen moeten zitten om te kunnen verhuizen, wil je er wel zeker van zijn dat het daarbij om schone handen gaat. Vandaar dat we ook deze strikte maatregel nemen om de veiligheid van alle betrokkenen te waarborgen. Met schone handen blijven er geen onnodige virussen of bacteriën achter op de materialen die verhuisd dienen te worden.
  • Snelle verhuizing: Daarnaast heeft iedereen vanzelfsprekend behoefte aan een snelle verhuizing. Zeker in coronatijden is iedereen er bij gebaat wanneer een verhuizing niet te lang duurt. Je bent dan zo snel mogelijk met al je spullen op de nieuwe locatie. Het stelt je in staat om veilig in de nieuwe woning de boel in te richten. Een snelle verhuizing heeft daarom bij ons altijd een prioriteit. Het is simpelweg doodzonde wanneer het langer duurt dan nodig is.
  • Kwaliteit boven kwantiteit: Echter betekent dit verzorgen van een snelle verhuizing niet dat we op kwaliteit inleveren. Uiteindelijk gaat kwaliteit namelijk altijd boven kwantiteit. Het is ons doel om al jouw persoonlijke spullen zonder krasjes op de nieuwe locatie te krijgen. Hierbij is voorzichtigheid dus geboden. Het is namelijk niet de bedoeling dat je spullen beschadigen, alleen maar om de verhuizing net wat sneller te laten verlopen. Dat is het simpelweg niet waard. En dus gaat dat ook niet gebeuren.

Waarom verhuizen tijdens corona?

Het is aan te raden om een verhuizing niet onnodig uit te stellen door corona. Er worden namelijk veel dingen gezegd als: ‘Laten we de verhuizing nog even uitstellen tot na corona’. Echter is dit helemaal niet nodig. Er zijn meer dan genoeg maatregelen genomen om een verhuizing gewoon veilig te laten verlopen. Hierdoor hoef je niet maanden te wachten tot corona weer voorbij is. Uiteindelijk weet namelijk niemand wanneer dit punt gaat komen.

Aan de hand van de juiste aanpassingen, is iedere verhuizing een veilige en een effectieve. Voor je het weet, zit je met je spullen in je nieuwe woning.

Waarom kiezen voor Keurmerkverhuizer?

  • Scherpe offerte binnen 1 uur
  • Goedkoopste verhuisbedrijf van Rotterdam
  • Deskundig en vakbekwaam personeel
  • Volledig verzekerd
  • Vast tarief voor uw verhuizing

Heeft u aanvullende vragen of wilt u graag een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen? Dat kan zowel telefonisch op 010 – 751 1414 of online via het online contactformulier.

Related Posts