Een verhuizing voorbereiden

Bespaartips op een verhuizing

Bespaartips op een verhuizing

Besparen op een verhuizing?

Wanneer je een nieuwe woning koopt of huurt, is het logisch dat je te maken krijgt met een verhuizing. Een verhuizing kost een hoop moeite, maar kan ook aardig wat geld kosten. Men denkt altijd dat het mee valt, zowel qua tijd, moeite als qua kosten. Dit kan nog wel eens tegenvallen als je er eenmaal aan begonnen bent. Daarom hebben wij enkele tips voor je klaarstaan die ervoor zullen zorgen dat je kunt besparen op deze kosten. Dus mocht jij net een nieuwe woning hebben gestrikt en een verhuizing op de planning hebben staan, lees dan zeker even verder!

Je huis goed opruimen en sorteren

Dit klinkt heel logisch, en toch wordt het vaak overgeslagen. Veel mensen stellen voorbereiden van de verhuizing zo lang mogelijk uit. Onze tip is om dit niet te doen. Het is namelijk een stuk beter om tijdig te beginnen, het liefst twee weken voordat jij denkt dat je moet beginnen. Zo heb je voldoende tijd om je huis volledig op te ruimen en je inboedel te sorteren. Alles wat weg kan, kan weg. Dit scheelt je een hoop werk, maar ook een hoop verhuisdozen en ander verhuismateriaal. Waardoor je bespaart op de kosten.

 

Ook is het handig om een periode voordat je begint met je verhuizing alle dozen te sparen. Bijvoorbeeld dozen die je krijgt als je online iets hebt besteld. Deze dozen zijn misschien geen verhuisdozen maar wel handig voor de wat kleinere of persoonlijke spullen.

Vraag hulp van vrienden en familie

Om een goed en voordelig hulp te krijgen is het slim om je vrienden of familie te vragen om te helpen. Zij kunnen je helpen met het voorbereiden van de verhuizing. Zoals opruimen, sorteren en inpakken. Ook is het handig om te vragen of zij nog dozen hebben, of ander materiaal dat je goed kunt gebruiken.

Indien je een goed team bij elkaar hebt, zorg er dan ook voor dat je eten en drinken in huis hebt. Want als je de helpers een hele dag in huis hebt, dien je ze ook goed te verzorgen. Dat betekent veel rustpauzes, eten en drinken. Haal daarom van tevoren genoeg in huis. Zo vermijd je dat je onverwachts wat eten moet bestellen of halen. Dit kost natuurlijk meer dan zelf wat voorbereiden! Zo kun je bijvoorbeeld broodjes maken voor overdag en een pan pasta voor het diner.

Voordelig inpakmateriaal en verhuisdozen regelen

Mocht je nog niet voldoende dozen hebben gespaard en je vrienden ook niet voldoende hebben. Is het heel belangrijk dat je voldoende verhuisdozen hebt. Je zult er namelijk van schrikken hoeveel verhuisdozen je nodig zult hebben. Zodra je begint met inpakken merk je al snel dat je er een hele hoop nodig hebt. Ben daarom voorbereid en zorg dat je deze al voor een mooie prijs hebt kunnen inslaan. Het is daarom ook handig dat je tijdig bent begonnen, zo kun je op je gemak kijken waar je de beste deals kunt vinden. Vaak kun je bij verhuisbedrijven ook goedkoop verhuismateriaal kopen.

Een voordelig verhuisbedrijf kiezen

Keurmerkverhuizer.nl is de ideale partner voor als u op zoek bent naar een voordelig, flexibel en snel verhuisbedrijf. Wij zijn een verhuisservice- en verhuisbedrijf in Rotterdam. Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar om u te helpen met de gewenste verhuizing of ontruiming. Daarnaast bieden we transport van inboedel aan op maat. Sinds 2013 hebben wij veel klanten bediend met leveringen, verhuizingen, ontruimingen en andere verhuis gerelateerde services.

Waarom keurmerkverhuizer?

  • Scherpe offerte binnen 1 uur
  • Goedkoopste van Rotterdam
  • Deskundig en vakbekwaam personeel
  • Volledig verzekerd
  • Vast tarief voor uw verhuizing

Heeft u aanvullende vragen of wilt u graag een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen? Dat kan zowel telefonisch op 010 – 751 1414 of online via het online contactformulier.

Related Posts