Verhuisbedrijf Delft

Slider

Keurmerkverhuizer.nl is de ideale partner als u van of naar Delft gaat verhuizen. Verhuisbedrijf Delft Keurmerkverhuizer.nl is het best beoordeelde verhuisbedrijf uit de omgeving! Wij zorgen voor een efficiënte verhuizing van uw complete inboedel. Profiteer van de voordelen van verhuisbedrijf Delft Keurmerkverhuizer.nl te bieden heeft;
– Best beoordeelde verhuisbedrijf Delft
– Vast tarief, géén naheffing
– Full-service verhuisbedrijf

Onze verhuisdiensten in Delft

Keurmerkverhuizer is zeer divers in aanbod qua verhuisdiensten in Delft en omstreken. met onze full-service verhuizingen kunt u zorgeloost en goedkoop verhuizen.

  • Particuliere verhuizingen
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Seniorenverhuizingen
  • Lichte herstelwerkzaamheden op locatie
  • Oplever/bezemschoon opleveren woning
  • Schoonmaakservice
  • Spoedservice
  • Ontruimingen
  • Transportdiensten
  • Monteren en demonteren meubilair

Best beoordeelde verhuisbedrijf Delft

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van een 9.7 zijn wij het best beoordeelde verhuisbedrijf uit Delft en de weide omgeving. We streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Bekijk onze recensies op Sirelo of Goolge+. Tevens zijn wij trotse bezitters van het Sirelo Garantiecertificaat.

Verhuisservice Delft: Vast tarief, géén naheffing

In tegenstelling tot de meeste andere verhuisbedrijven werken wij met een vast tarief zonder naheffing. Zijn we bijvoorbeeld langer bezig dan verwacht, of moeten we bijvoorbeeld vaker op-en neer? Dan veranderd dit niets aan het uiteindelijk te betalen bedrag. Dit is áltijd het offertebedrag en wordt nooit achteraf verhoogd. Verhuizen is al duur genoeg, onvoorziene kosten zijn daarom nooit gewenst. Bij ons weet u vooraf aan de verhuizing wat de complete verhuizing zal gaan kosten. Het offertebedrag dat wij aangeven is de totaalprijs van de verhuizing, zonder bijkomende kosten.

Full service verhuisbedrijf Delft

Een goede voorbereiding is het halve werk en dit gezegde gaat ook op voor uw verhuizing. Daarom helpen we u door de verhuizing heen van A tot Z. We geven verhuistips en advies voor de voorbereiding van de verhuizing en zorgen ervoor dat de juiste voorbereidingen getroffen worden. Onze verhuiswinkel helpt u aan de juiste start.

Naast verhuisbedrijf Delft zijn wij ook actief in onder meer Rotterdam, Dordrecht, Zoetermeer, Den Haag en de weide omgeving. Heeft u vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of via ons centrale telefoonnummer 010-7511414, wij staan voor u klaar!


Verhuisbedrijf Delft