Verhuisbedrijf Den Haag

Slider

Gaat u binnenkort van, naar of binnen Den Haag te verhuizen? Keurmerkverhuizer.nl helpt u graag verder als verhuisbedrijf Den Haag! Ons team helpt u verder met de verhuizing. Geniet van de vele voordelen van verhuisbedrijf Keurmerkverhuizer.nl;
– Persoonlijke service
– Géén naheffing op het werkelijk aantal uren
– Betrouwbaar verhuisbedrijf Den Haag

Onze verhuisdiensten in Den Haag

Divers in aanbod is waar de verhuisdiensten in Den Haag van Keurmerkverhuizer bekend om staan. Wij zijn een full-service verhuisbedrijf waarmee u zorgeloost kunt verhuizen van A tot Z.

  • Particuliere verhuizingen
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Spoedservice
  • Ontruimingen
  • Transportdiensten
  • Seniorenverhuizingen
  • Lichte herstelwerkzaamheden op locatie
  • Oplever/bezemschoon opleveren woning
  • Schoonmaakservice
  • Monteren en demonteren meubilair

Persoonlijke service

Met een persoonlijke klantbenadering zorgen wij er voor dat u kan terugkijken op een prettige ervaring als wij u mogen verhuizen. We doen graag iets extra’s zoals het afsluiten- & aansluiten van de wasmachine of het demonteren en monteren van meubels. We helpen u waar nodig tijdens de voorbereiding van de verhuizing. Zo kunt u gebruik maken van de Checklist verhuizen van verhuisbedrijf Den Haag Keurmerkverhuizer.nl. Hierin staat alles omschreven waar u aan moet denken bij de verhuizing. Bekijk ook ”Moving home hacks”, deze hacks helpen voor een nog betere voorbereiding op uw aankomende verhuizing.

Géén naheffing op het werkelijk aantal uren

Keurmerkverhuizer.nl is het voordeligste verhuisbedrijf in Den Haag! De meeste verhuisbedrijven werken met een naheffing. Dit betekent dat de offerte kan afwijken van het bedrag dat u uiteindelijk voor de verhuizing zult betalen. Verhuisoffertes maken wij op basis van het geschat aantal uren dat de verhuizing in beslag zal nemen, maar mocht de verhuizing langer duren dan verwacht, passen wij onze prijs hier niet op aan. De offerteprijs is altijd de prijs die u betaalt.

Betrouwbaar verhuisbedrijf Den Haag

Wij dragen er zorg voor dat uw inboedel op een veilige en efficiënte manier wordt overgebracht naar de nieuwe locatie. Wij pakken de inboedel in en maken deze transport-klaar. We zorgen ervoor dat de kans op eventuele schade tot een minimum beperkt wordt. Mocht er onverhoopt toch iets beschadigen, dan is uw volledige inboedel verzekerd tegen schade tijdens het verhuizen én tijdens het transport. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie met betrekking tot de verzekering.


Verhuisbedrijf Den Haag