Verhuisbedrijf Dordrecht

Slider

Wilt u verhuizen naar, van of binnen Dordrecht? Dan bent u bij Keurmerkverhuizer.nl aan het juiste adres! Keurmerkverhuizer.nl is de ideale partner als u een vakkundig verhuisbedrijf Dordrecht zoekt. Verhuizen brengt veel zorgen met zich mee, en daarom nemen wij het verhuizen zelf volledig uit uw handen. Uw eigendommen worden op een vakkundige en efficiënte manier vervoerd. Geniet van onze voordelen als u verhuist wordt door ons;
– Voordelig verhuisbedrijf Dordrecht
– Full-service verhuizing
Professioneel materieel

Vraag hier een prijsindicatie aan 

Goedkoop verhuisbedrijf Dordrecht

Wilt u goedkoop verhuizen in Dordrecht? Keurmerkverhuizer.nl is het voordeligste verhuisbedrijf Dordrecht met de betrouwbaarheid die u van een verhuisbedrijf mag verwachten. Doordat wij op een andere manier werken, kunnen wij verhuizingen tegen lage tarieven aanbieden. Geniet van de lage tarieven,
Geen taxatiebezoek: wij komen niet langs op afspraak om de verhuizing in te meten. Offertes worden opgesteld op basis van de inventarisatielijst, die u telefonisch, per mail of via onze website kunt doorgeven.

Vast tarief: zodra wij de offerte hebben uitgestuurd voeren wij ten allen tijde de verhuizing uit tegen het offertebedrag. Mocht de verhuizing langer duren dan verwacht passen wij hier onze prijs niet op aan. U betaalt altijd het voorgesproken tarief, zonder naheffing. Het offertebedrag is de totaalprijs van de verhuizing zonder bijkomende kosten en inclusief 21% BTW.

Onze verhuisdiensten in Dordrecht

Wij hebben een breed aanbod verhuisdiensten in Dordrecht. Wij garanderen dat u zorgeloos en goedkoop kunt verhuizen.

  • Particuliere verhuizingen
  • Seniorenverhuizingen
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Lichte herstelwerkzaamheden op locatie
  • Spoedservice
  • Ontruimingen
  • Transportdiensten
  • Monteren en demonteren meubilair
  • Oplever/bezemschoon opleveren woning
  • Schoonmaakservice

Verhuisservice Dordrecht

Als ervaren verhuisbedrijf Dordrecht bieden wij full service verhuizingen aan. Desgewenst pakken wij de complete inboedel in en vervoeren wij de inboedel naar de nieuwe woning. Daarnaast bieden we ook een schoonmaakservice aan en kunnen wij uw woning oplever-klaar maken. Aanvullende diensten van een full-service verhuizing zijn;
– Oplever-klaar maken
– Schoonmaak
– Sauzen van muren
– Lampen/gordijnrails afschroeven
– Overtollige meubels afvoeren

Tevens kunt u gebruik maken van de Checklist verhuizen van Keurmerkverhuizer.nl. Hierin staat alles omschreven waar u aan moet denken bij de verhuizing. Alles van A tot Z in één overzicht. Bekijk ook ”de zes moving hacks”, samengesteld door Buzzfeed UK. Deze hacks helpen voor een nog betere voorbereiding op uw aankomende verhuizing.

Professioneel materieel

Verhuizingen zijn onze specialiteit, en daarom is het belangrijk dat onze verhuizers professioneel materieel tot beschikking hebben. Speciaal gereedschap om meubels te demonteren- en monteren, noppenfolie, plasticfolie, verhuisdekens, meubelrollers en steekwagens zijn een greep uit de standaard uitrusting van onze verhuisteams. Tevens bieden wij u de gelegenheid om via onze verhuiswinkel inpakmaterialen te bestellen. Een snelle en efficiënte verhuizing in Dordrecht is hiermee gegarandeerd. Vraag een offerte op maat aan.

Naast verhuisbedrijf in Dordrecht zijn wij ook actief in Gouda, Rotterdam, Delft, Zoetermeer, Den Haag en de weide omgeving. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.


Verhuisservice Dordrecht